V streljanju umrl 26-letni navijač

Foto: EPA
Foto: EPA
Bosanski možje v modrem so prijeli osumljenca, ki naj bi v navijaških prostorih nogometnega kluba Željezničar ubil 26-letnega navijača. Po prvih podatkih gre za starega znanca policije.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Željezničar Sarajevo je pretresel incident, v katerem je življenje izgubil 26-letni Mirza Raščić. Tragedija se je zgodila le dan po tem, ko so na severni tribuni domačega stadiona Grbavica našli nahrbtnik z bombo, katerega so s pravočanim posredovanjem policije odstranili brez posledic.

Možje v modrem so že prijeli navijača, ki naj bi bil odgovoren za streljanje v navijaških prostorih srajevskega kluba. Dnevni avaz poroča, da gre za Izudina Tahirovića, ki na profilni fotografiji svojega Facebook računa pozira, ne boste verjeli, s pištolo.

Navijača Željezničarja naj bi se sprla v navijaških prostorih kluba, nakar so zadoneli streli. Raščića so nemudoma prepeljali v bolnišnico, vendar je na poti umrl.

''Vodstvo nogometnega kluba Željezničar je pretreseno zaradi incidenta, ki se je zgodil v prostorih združenja navijačev FK Željezničar. Ostro obsojamo vse oblike nasilja in pozivamo državne inštitucije, športna združenja in iskrene ljubitelje nogometa, da sem nam pridružijo v boju proti nasilju. V teh težkih trenutkih izrekamo sožalje družini nesrečnega navijača,'' so zapisali v klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.