V tednu jih lahko kupi 15, a se vozi z njim

Foto: Dailymail.co.uk
Foto: Dailymail.co.uk
Zvezdnik Manchester Cityja Raheem Sterling se na treninge vozi s smartom.
Oglej si celoten članek

Raheem Sterling je pred to sezono s prestopom iz Liverpoola k Manchester Cityju postal najdražji angleški nogometaš vseh časov, a njegov izbor vozila je presenetljivo skromen. Angleški reprezentant, ki na teden zasluži 180.000 funtov, se na trening vozi z 12 tisočakov vrednim vozilom. Ko je zapuščal Etihad Campus, so ga fotografirali v avtu Smart Fortwo Grandstyle Edition.

Ta pri najvišji hitrosti zmore manj kot 160 km/h in je zato precej neobičajen za sedanjo generacijo nogometašev. Ga je pa verjetno lažje parkirati v kopici mecedesov in range roversov, ki jih vozijo ostali zvezdniki Manchester Cityja.

Pred 49 milijonov funtov težkim prestopom v City je Sterling sicer dejal: "Ne govorim o tem, koliko avtomobilov si bom kupil, zanima me le to, da postanem čim boljši nogometaš." Igralec je med tednom praznoval svoj 21. rojstni dan, na tekmi z Borussio Monchengladbach pa si je z dvema zadetkoma čestital kar sam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.