V tekmo s Srbijo bodo vložili 12 mio.

Foto: EPA
Foto: EPA
Kljub temu, da sta do kvalifikacijske tekme med Srbijo in Albanijo še dva meseca, se Albanci na tekmo že intenzivno pripravljajo.
Oglej si celoten članek

Premier Albanije Edi Rama je napovedal, da pričakuje maksimalno mobilizacijo v pripravah na tekmo kvalifikacij za Euro 2016. Albanci bodo v obračun s Srbijo visokega rizika vložili kar 12 milijonov evrov.

Do tekme je sicer še daleč, saj bo le ta odigrana šele čez dva meseca, priprave nanjo pa so že v polnem teku. Organizacija tekme bo pod drobnogledom vseh večjih institucij in zato se je vrh albanske države že sestal, sklical pa ga je prav premier Rama.

Albanci pravijo, da bo to zanje najpomembnejša tekma v zgodovini in zato ničesar ne želijo prepustiti naključju, zato bodo v organizacijo obračuna, predvsem pa v varnost navijačev in igralcev vložili kar 12 milijonov evrov. V Tirani pričakujejo tudi srbskega premiera Aleksandra Vučića.

Še posebej bosta tekmo spremljali FIFA in UEFA saj ne želita ponovnega debakla, kakršen se je zgodil v Beogradu, ko je bila zaradi drona, ki je po nebu vozil zastavo Velike Albanije, tekma prekinjena v 42. minuti, na igrišču je zavladal masovni pretep med igralci, kasneje pa so na zelenico vdrli tudi navijači.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.