V tretje gre rado, v četrto gre Halepova

Foto: Epa simona halep
Rošada na vrhu teniške lestvice WTA.
Oglej si celoten članek

Simona Halep si je z uvrstitvijo v finale turnirja serije Premier Mandatory v Pekingu zagotovila, da se bo v ponedeljek zavihtela na prvo mesto lestvice WTA. Romunka bo s prvega mesta izrinila Španko Garbine Muguruzo, ki je na prestolu preživela štiri tedne.

Halepova je 25. številka ena v zgodovina in prva Romunka. V letošnji sezoni so prvo mesto držale Angelique Kerber, Serena Williams, Karolina Pliškova in Muguruza.

Foto: Epa simona halep Halepovi je v Pekingu naposled uspel veliki met, potem ko je bila letos kar trikrat le eno zmago oddaljena od prvega mesta, vendar je morala vedno priznati premoč nasprotnici. V četrtem poskusu ji je končno uspelo, ko je v polfinalu Pekinga premagala Jeleno Ostapenko s 6:2, 6:4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.