V večnem mestu večni dvoboj Rafa-Nole

Foto: EPA
Foto: EPA
Španec Rafael Nadal se bo v nedeljskem finalu teniškega mastersa serije 1000 v Rimu z nagradnim skladom 2,95 milijona evrov pomeril s Srbom Novakom Đokovićem, branilcem naslova.
Oglej si celoten članek

Rafael Nadal, po ponesrečenem nastopu na madridskem modrem pesku tretji igralec sveta, je v prvem polfinalu močnega in bogatega teniškega mastersa po dveh nizih odpravil rojaka Davida Ferrerja. Prvi niz je dobil šele po podaljšani igri, zato pa v drugem nizu Ferrerju ni prepustil niti igre.

V drugem polfinalu sta se udarila prvi in drugi igralec sveta. Novak Đoković je prvi niz dobil precej zlahka s 6:2, v drugem je zapravil zaključno žogico in vodstvo za zmago s 5:3, nato pa po večjih težavah in Federerjevem vodstvu s 6:5 vendarle slavil po podaljšani igri s 7:6 (4).

Rim, masters serije 1000 (2,95 milijona evrov), polfinale:

Rafael Nadal (Špa/2) : David Ferrer (Špa/6) 7:6 (6), 6:0;
Novak Đoković (Srb/1) : Roger Federer (Švi/3) 6:2, 7:6 (4).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.