V Wimbledonu 27.000 funtov za poraz v 1. krogu

Foto: EPA
Foto: EPA
Prireditelji teniškega turnirja za grand slam v Wimbledonu so sporočili, da bo letošnji denarni sklad višji za deset odstotkov in bo znašal 25 milijonov funtov oziroma 42 milijonov ameriških dolarjev. To pomeni, da bo poraz v prvem krogu vreden kar 27.000 funtov.
Oglej si celoten članek

To pomeni, da bo poraz v prvem krogu vreden kar 27.000 funtov. Za igralce, ki bodo nastopili med šestnajsterico najboljših, bo prav tako deset odstotkov več denarja, zmagovalca v moški in ženski konkurenci pa bosta prejela po 1,76 milijona funtov.

Več tudi dvojicam

Denarni sklad za moške dvojice so prireditelji povečali za 8,7 odstotka, za mešane dvojice pa za 6,1 odstotka. Iz All England Cluba so sporočili še, da so dosegli nov dogovor za televizijske prenose v Evropi in Aziji ter z belgijsko pivovarno Stella Artois.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.