V ZDA umorili evropsko prvakinjo

Foto: EPA Sveča
Policija je že aretirala osumljenca.
Oglej si celoten članek

Španski šport žaluje za nadarjeno igralko golfa Celio Barquin Arozamena, ki je bila sinoči umorjena v ZDA. Njeno truplo je policija odkrila v bližini golf igrišča, na katerem je trenirala, in hkrati sporočila, da je že prijela osumljenca, prav tako 22-letnega Američana. Motiv dejanja zaenkrat še ni znan.

Celia Barquin Arozamena je veljala za eno najbolj perspektivnih igralk Španije. Letos je bila evropska prvakinja, pred tem je s Španijo dvakrat osvojila ekipni evropski naslov, na ameriški univerzi Iowa State pa je bila izbrana za najboljšo športnico.

Na univerzi, kjer je zaključevala študij inženirstva, so ob tragični novici zapisali: "Bila je pridna učenka in športnica z veliko talenta. Pred njo je bila izvrstna kariera. Nikoli ne bomo pozabili njenega tekmovalnega karakterja in želje po življenju."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.