Vajen igrati pod pritiskom

Foto: Žurnal24 Leo Messi je pripravljen, da na SP Argentino popelje do naslova svetovnih prvako
Argentinski čarovnik Leo Messi je pripravljen, da se spoprime s pritiskom, ki bo na njegovih ramenih med nastopom na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.
Oglej si celoten članek

Za Leom Messijem je izredna sezona v dresu Barcelone. Pred odhodom na zaslužene počitnice pa Argentinca čaka še nastop na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki, kjer bo moral pokazati prav vse svoje znanje, če želi svojo reprezentanco popeljati do konca. Messi je prepričan, da je za to nalogo pripravljen. "Poskušal bom narediti tisto, kar počnem pri Barceloni. Sem poln upanja in res si želim narediti nekaj velikega. Navajen sem pritiska. Igram za Barcelono, ki je ena od največjih ekip na svetu in kjer je obvezno zmagati na vsaki tekmi,“ je dejal Messi, ki je v letošnji sezoni v vseh tekmovanjih zabil neverjetnih 47 zadetkov.

Messi je še dodal, da močno verjame, da skupaj z ostalimi varovanci slovitega Diega Maradone na prvenstvu lahko poseže zelo visoko, čeprav se v kvalifikacijah niso proslavili. "Za mene je Argentina resen kandidat za naslov, čeprav nas nihče ni uvrstil med favorite. Verjamem, da je to dobro za nas,“ je še dejal Leo Messi.

Argentinci bodo na svetovnem prvenstvu v JAR  v predtekmovanju igrali v skupini B skupaj z Nigerijo, Južno Korejo in Grčijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.