Valdés bo branil za novince med elito

Foto: EPA
Foto: EPA
V sezoni 2016/17 novinec med elito angleške nogometne premier lige Middlesbrough se je okrepil s trikratnim zmagovalcem lige prvakom Víctorjem Valdésom, vratarjem, ki je večino kariere preživel pri španski Barceloni.
Oglej si celoten članek

Víctor Valdés je za člansko ekipo Barcelone igral med leti 2002 in 2014, nato pa se je preselil k Manchester Unitedu, kjer je preživljal klavrne čase. Priložnosti za igro ni dobil, tudi ko so ga rdeči vragi posodili v Belgijo k Standardu Liegu, ni veliko igral.

Štiriintridesetletni nekdanji španski reprezentant pa bo v Premier ligi dobil novo priložnost, saj je trener Middlesbrougha Aitor Karanka, Valdésov rojak, navdušen nad novo okrepitvijo. "Ne morete si predstavljati, kako srečen sem. Ni v navadi, da k novincem v ligi pridejo takšni igralci. Zelo sem zadovoljen, ker je Valdés projektu predan. Ve, zakaj je tu. Prihaja, da nekaj doda naši ekipi," je za spletno stran kluba povedal Karanka.

Valdés je sicer peta okrepitev Middlesbrougha pred začetkom sezone v angleški eliti. Že pred tem so na stadion Riverside prišli Nizozemec Marten de Roon, Škot Jordan McGhee, Danec Viktor Fischer in Kolumbijec Bernardo Espinosa.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.