Valdés odhaja ob koncu sezone

Foto: EPA
Foto: EPA
Radijska postaja Radio Barcelona je poročala, da naj bi Victor Valdés že po koncu letošnje sezone zapustil Katalonce. Španec, ki se že nekaj časa spogleduje s Premier League, je sicer zatrdil, da bo počakal do konca pogodbe, ki se mu izteče leta 2014.
Oglej si celoten članek

Dejstvo je, da Victor Valdés zapušča Barcelono, kar je španski čuvaj mreže letos že nekajkrat potrdil.

Dolgoletni vratar Barcelone – na Camp Nouu brani vse od leta 2002 – si želi v prihodnosti spoznavati nove kulture, najbolj navdušen pa je nad angleško Premier League, saj je v mladosti veliko časa preživel na Otoku. Valdés naj bi Barço zapustil ob izteku pogodbe leta 2014, radijska postaja Barcelona Radio pa je razkrila, da bo 31-letnik odšel že letos.

Barça je priznala, da se pogajanj z Valdésom ni lotila pravilno, odgovornost za odhod vratarja pa je prevzel športni direktor Andoni Zubizarreta. Katalonci so poskušali prepričati Valdésa, naj vendarle še enkrat premisli o svoji odločitvi, vendar je Španec ostal neomajen.

Desetletje lovorik

Valdés je v času svojega bivanja na Camp Nouu Kataloncem pomagal do številnih lovorik. Španski vratar je z Barço med drugim osvojil tri naslove Lige prvakov (2006, 2009, 2011), šest naslovov Lige BBVA (2005, 2006, 2009, 2010, 2011, 2013) in dva španska pokala (Copa del Rey) (2009, 2012).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.