Valencia ob Morientesa

Foto: Žurnal24 Fernando_Morientes_Valencia_AFP - main2
Španski nogometni prvoligaš Valencia se ukvarja s številnimi poškodbami svojih igralcev. Kot zadnji se je poškodovanim pridružil napadalec Fernando Morientes.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni prvoligaš Valencia, ki mu letos ne gre vse po načrtih, se ukvarja s številnimi poškodbami svojih nogometašev. Kot zadnji se je seznamu poškodovanih pridružil napadalec Fernando Morientes. Dvaintridesetletni strelec si je v soboto na tekmi proti Barceloni (0:3) strgal mišico v mečih na levi nogi, zaradi česar bo z nogometnih zelenic odsoten en mesec. Valencia je že pred tem ostala brez poškodovanih Davida Ville, Marca Caneire, Eduja, Rubena Baraje in Miguela Angela Angula.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.