Van Basten ima novo službo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji nizozemski zvezdnik Marco van Basten bo novi šef tehnološkega razvoja pri Mednarodni nogometni zvezi.
Oglej si celoten članek

Enainpetdesetletni Nizozemec Marco van Basten bo novo delovno mesto zasedel prihodnji teden. Evropski prvak iz leta 1988 bo pristojen predvsem za tehnološke inovacije na področju sojenja.

"To je zame velika čast," je dejal van Basten. Svoje dosedanje funkcije v vlogi pomočnika nizozemske nogometne reprezentance ne bo več opravljal.

Novi pomočnik selektorja nizozemske reprezentance bo po novem nekdanji reprezentančni vratar Hans van Breukelen, ki je tudi tehnični direktor zveze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.