Van Bommel bo končal, če bodo prvaki

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mark Van Bommel bo v primeru, če bo Nizozemska letos evropski prvak, končal svojo reprezentančno pot. V nasprotnem primeru si želi igrati vse do naslednjega svetovnega prvenstva v Braziliji.
Oglej si celoten članek

Nizozemski nogometaš Mark van Bommel v primeru, če bo Nizozemska letos evropski prvak, ne bo več nastopal za reprezentanco, v drugačnih okoliščinah pa naj bi za oranje igral vse do svetovnega prvenstva leta 2014 v Braziliji, je v pogovoru z novinarji dejal 35-letni zvezni igralec.

"Če ne bomo prvaki, si želim še igrati. Vsaj še dve leti," je dejal Van Bommel, ki bo naslednjo sezono nastopal v dresu PSV Eindhovna, v katerem je že igral od leta 1999 do leta 2005. Po tem je bil član Barcelone, Bayerna in Milana.

Nizozemska ima v predtekmovanju evropskega prvenstva zelo težko skupino, saj so v njej še Nemčija, Portugalska in Danska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.