Van Gaal odvihral s tiskovke

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Louis van Gaal je svoj gnev po porazu proti Swansea Cityju (1:2) stresel na novinarjia, ki ga je po tekmi povprašal o prestopu Davida de Gee.
Oglej si celoten članek

Manchester Unitedu je v četrtem krogu angleške Premier League izgubil proti Swanseaju in nazadoval na peto mesto prvenstvene lestvice.

Rdeče vrage je v 48. minuti v vodstvo popeljal Juan Mata, kljub prevladi, na katero je na tiskovni konferenci opozoril tudi trener Louis van Gaal, pa se je tekma v pičlih petih minutah prevesila na stran domače ekipe.

V 61. minuti je izenačil Andre Ayew, v 66. pa je za končni rezultat in zmago labodov poskrbel Bafetimbi Gomis.

Nizozemski strateg na klopi Uniteda, ki je po dveh zmagah in remiju vknjižil prvi poraz v letošnji sezoni, na tiskovni konferenci ni bil najbolje razpoložen.

Eden od kopice prisotnih novinarjev je Van Gaala povprašal o prihodnosti Davida de Gee, saj španski mediji trdijo, da naj bi se prestop k Real Madridu zgodil tik pred iztekom prestopnega roka. Van Gaal ni bil navdušen.



''Sprašujete me o stvareh, ki jih ne poznate. Stvari, ki jih ne vem. Misliš, da si pametnejši od mene, vendar temu ni tako. Žal mi je. Sprašuješ me o prestopih, čeprav smo pravkar odigrali tekmo,''
se je razjezil trener in odvihral iz konferenčne sobe.

Razpoloženje nizozemskega stratega pooseblja tudi objava na družabnem omrežju Twitter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.