Van Gaal: Takšen pač sem

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal je spregovoril o zahvalnem govoru na podelitvi klubskih nagrad, kjer je v rahlo vinjenem stanju zabaval nogometaše in novinarje.
Oglej si celoten članek

Louis van Gaal je z briljantno predstavo na podelitvi klubskih nagrad postal zvezda družabnih omrežij, s sproščenim in inovativnim pristopom pa si je prislužil pohvale s strani angleških predstavnikov sedme sile.

Govor nizozemskega stratega je požel ogromno pozornosti, zato so ga novinarji pred tekmo angleškega prvenstva s Hull Cityjem povprašali za komentar.

''Ne verjamem, da je kdo videl takšen govor trenerja Manchester Uniteda, kot ste ga vi imeli v sredo. Navijačem je bil zelo všeč. Ali je to znak, da vam je klub prirasel k srcu in postal del vašega življenja?'' je vprašal eden izmed prisotnih novinarjev.

''Ne vem. Prosili so me, naj nekaj povem. Povedal sem svoje mnenje o tem, kako se je sezona razvijala. Govoril sem s svojimi besedami, in to vedno počnem. Navijače sem nasmejal, ker sem večkrat rekel, da so pokazali vero vame. Takšen pač sem,'' je odvrnil Van Gaal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.