Van Marwijk namesto van Bastna

Foto: Žurnal24 Bert van Marwijk bo novi selektor Nizozemske reprezentance.
Bert van Marwijk bo po evropskem prvenstvu v nogometu prevzel vodenje nizozemske reprezentance. Izbrano vrsto zdaj vodi Marco van Basten, ki bo po Euru presedlal na klop Ajaxa iz Amsterdama.
Oglej si celoten članek

Petinpetdesetletni Bert van Marwijk, ki trenutno vodi Feyenoorda iz Rotterdama, sedel pa je tudi na klopi Borussie iz Dortmunda, naj bi "oranje" vodil do SP 2010 v Južnoafriški republiki.

"To je največji izziv, ki ga lahko sprejmeš kot trener. Ko ti ponudijo selektorsko mesto, moraš ponudbo sprejeti, saj se takšne priložnosti le redko ponovijo,"
je ob tem dejal van Marwijk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.