Van Nistelrooy se seli v Malago

Foto: Žurnal24 Van Nistelrooyu Španija ni tuja, saj je v svoji karieri že igral za Real Madrid.
Katarski šejk Abdullah Al-Thani, lastnik nogometnega kluba Malaga, je začel napovedano nabiranje novih moči. Prva zveneča okrepitev španskega prvoligaša je Ruud van Nistelrooy.
Oglej si celoten članek

Nizozemski nogometaš, ki je danes v Španijo priletel z zasebnim letom, mora opraviti še zdravniški test, nato pa sledi podpis pogodbe. Nazadnje je Nizozemec brcal za Hamburg.

Van Gol bo 1. julija dopolnil 35 let, v klubu pa pravijo, da nanj računajo kot na prvega napadalca ekipe. Klub bo okrepitev predstavil danes, potem ko bodo predstavili dogovor z Unescom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.