Van Persie blizu Uniteda: odhaja za 27 milijonov?

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški mediji pišejo, da je kapetan Arsenala Robin van Persie vse bližje Manchester Unitedu. Nenaden zasuk v zgodbi naj bi se zgodil v ponedeljek zvečer.
Oglej si celoten članek

Saga o prestopu Robina van Persija se nadaljuje. Tik pred začetkom novo sezone še vedno ni jasno, kje bo odlični Nizozemec nadaljeval svojo kariero. Kot je znano, pogodbe z Arsenalom ni želel podaljšati, snubcev pa mu ne manjka. V zadnjih dneh se je zelo resno zanj ogrel sloviti Alex Ferguson, ki si ga želi pripeljati na Old Trafford.

Pri Arsenalu sicer vztrajno ponavljajo, da njihov najboljši strelec ni naprodaj, a zdi se, da je vendarle prišlo do spremembe. Nizozemec je bil v nedeljo na prijateljskem srečanju v Kölnu "nagrajen" s salvami žvižgov s strani svojih navijačev, ki so s tem jasno izrazili svoje mnenje.

Prvotna ponudba Uniteda je znašala slabih 19 milijonov evrov, pri Arsenalu pa so jih zahtevali dobrih 31. Na koncu naj bi vpletene strani po poročanju The Suna dosegle kompromis pri 27 milijonih.

Alex Ferguson naj bi se nadejal, da bi do realizacije prestopa prišlo še pred začetkom Premier League, ki se začne že ta konec tedna.

Spomnimo, da je Robin van Persie v lanski sezoni za Arsenal v vseh tekmovanjih zabil 37 zadetkov, samo v Premier League 30, s čimer je postal tudi najboljši strelec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:06 15. Avgust 2012.

    jebenti vam tako logiko in vašo nepismenost. vaš stavek Spomnimo, da je Robin van Persie v lanski sezoni za Arsenal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.