Van Persie: Moje srce je z Arsenalom

Foto: Žurnal24 Arsenal je v prvem polčasu povedel z zadetkom Robina van Persieja z 11-metrov.
Zvestobo moštvu Arsena Wengerja je obljubil nizozemski napadalec Robin van Persie. Za zdaj ni znano, za koliko let se je zavezal igranju na stadionu Emirates.
Oglej si celoten članek
 

Bowyer podpisal za Birmingham City

Nekdanji nogometaš West Hama Lee Bowyer je podpisal dveletno pogodbo z novim angleškim prvoligašem Birmingham Cityjem. Bowyer je sicer že preteklo sezono kot posojeni nogometaš branil barve B'Cityja in mu v 17 tekmah pomagal do vrnitve med elitno druščino.

Nizozemski nogometni reprezentant Robin van Persie, ki se je londonskemu Arsenalu pridružil leta 2004 iz Feyenoorda, je podaljšal sodelovanje s topničarji. Finančni pogoji in čas trajanja pogodbe za zdaj še niso znani. Petindvajsetletni napadalec je bil z 20 goli v 44 nastopih v pretekli sezoni vodilni strelec Arsenala. "Moje srce je z Arsenalom in ne vidim se v kakšnem drugem dresu," je dejal Nizozemec za klubsko spletno stran.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.