Van Persie že v Turčiji

Foto: EPA Prihod Robina Van Persieja v Istanbul Foto: EPA Prihod Robina Van Persieja v Istanbul Foto: EPA Prihod Robina Van Persieja v Istanbul
Robin Van Persie bo v naslednjih dneh podpisal pogodbo s turškim Fenerbahčejem. Ob prihodu v državo je Nizozemca na letališču pričakala množica navijačev in novinarjev.
Oglej si celoten članek

Robinu Van Persieju, sedaj že bivšemu nogometašu Manchester Uniteda in novemu članu Fenerbahčeja so Turki pripravili velik sprejem. Nizozemec bo s turškim klubom podpisal 3-letno pogodbo. Takoj ob prihodu iz letala si je Van Persie nadel šal novega kluba in v trenutku so ga obkrožili fotografi in navijači, ki so že vzklikali njegovo ime.

''V vseh teh letih sem videl ogromno, a kaj takega kot je tu ... neverjetno. Najlepša hvala za vso vašo vzpodbudo in upam, da vas bom uspel osrečiti,'' je takoj po pristanku povedal Van Persie.

''Zelo sem srečen. Srečen sem da sem tu v Istanbulu. Stvari, ki jih vidim tukaj so neverjetne, hvala vsem, ki ste prišli sem zaradi mene. Ponosen sem da sem tu,'' je za klubsko televizijo povedal 31-letni napadalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.