Vancouver kraljuje v NHL

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
S svojo šesto zaporedno zmago v ligi NHL se je ekipa Vancouver Canucks utrdila na vrhu zahodne konference in lige. Detroit je premagal NY Rangers, vendar brez Jana Muršaka v moštvu.
Oglej si celoten članek

Moštvo Vancouver Canucks je zadržalo vodilni položaj v zahodni konferenci, ima tudi največ točk v ligi (79), potem ko je s 4:2 premagalo Ottawo za šesto zaporedno zmago. Canucks so povedli s 3:0 po zaslugi Alexandra Burrowsa, Ryana Keslerja in Mikaela Samuelssona. Potem ko sta Nick Foligno in Jason Spezza znižala izid, je Samuelsson zabil svoj drugi zadetek in pahnil Senatorje v 10. zaporedni poraz. Roberto Luongo je zbral 31 obramb.

Detroit
je ugnal NY Rangers s 3:2, Jana Muršaka pa ni bilo v ekipi Rdečih kril.

Liga NHL:

Toronto Maple Leafs : Atlanta Trashers 5:4
Phaneuf, Kulemin, Grabovski, MacArthur, Brent; Ladd, Antropov, Kane, Byfuglien

Nashville Predators : Edmonton Olilers 0:4
Cogliano, Jones, Eberle, Penner

Calgary Flames : Chicago Blackhawks 3:1
Backlund, Glencross, Bourque; Kane

Detriut Red Wings : NY Rangers 3:2
Datsyuk, Hudler, Miller; Stepan, Dubinsky

Phoenix Coyotes : Colorado Avalanche 3:0
Vrbata 2, Upshall

Vancouver Canucks : Ottawa Senators 4:2
Samuelsson 2, Kesler, Burrows; Fologno, Spezza

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.