Vardy podaljšal z Leicester Cityjem

Foto: Epa jamie vardy
Napadalec ostaja zvest klubu, katerega član je od leta 2012.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni napadalec Jamie Vardy je z angleškim prvoligašem Leicester Cityjem podpisal novo pogodbo, po kateri bo nosil dres omenjenega kluba do leta 2022. Angleški reprezentant je od leta 2012, ko se je pridružil Leicesterju iz Fleetwood Towna, na 233 tekmah dosegel 88 golov.

"Vsi vedo, kaj čutim do tega kluba, zato je občutek še toliko boljše, da se lahko veselim naslednjih let kot nogometaš Leicester Cityja," je dejal Vardy.

Vardy je lansko sezono zbral 23 zadetkov in si prislužil tudi mesto v angleški reprezentanci za svetovno prvenstvo v Rusiji, kjer je igral na štirih tekmah.

Leicester bo novo sezono angleškega prvenstva odprl v petek s tekmo proti Manchester Unitedu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.