Varnostnik za las ušel smrti

Foto: EPA
Foto: EPA
Ob robu derbija med Liverpoolom in Manchester Unitedom se je zgodil dogodek, ki bi lahko imel tragične posledice.
Oglej si celoten članek

V nedeljo so nogometaši Manchester Uniteda gostovali pri večnih rivalih iz Liverpoola in se po zadetku Wayna Rooneya veselili prestižne zmage (0:1). 

Navijači "redsov" so Anfield tako spet zapuščali razočarani, vendar eden od njih je imel vendarle razlog za veselje. Na lastne oči je namreč videl, kako je zdravstveno osebje rešilo življenje enega od varnostnikov.

Slednji je imel sredi prvega polčasa srčni napad, medtem ko je pazil na vhod številka 202 (eden od vhodov na "The Kop", kjer se zbirajo najbrž zvesti privrženci Liverpoola). Srce je varnostniku zastalo, na mesto dogodka pa je hitro prihitelo reševalno osebje iz bližnje bolnišnice St. John's in pod vodstvom Liverpoolovega klubskega zdravnika osem do deset minut oživljalo nesrečnika.

Srečen konec

Njihovi napori so bili uspešni, varnostniku je srce spet začelo biti, zatem pa so ga hitro priklopili na kisik in odpeljali v bolnišnico ter mu tako rešili življenje. 

Vse skupaj je na Facebooku opisal navijač Liverpoola Christopher Rimmer, njegova objava se je hitro razširila po svetovnem spletu.

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.