Varnostniki Jamesa zaščitili pred navijači

Foto: EPA
Foto: EPA
Reprezentanca Kolumbije, ki bo v torek gostovala v Stožicah, ima v svojih vrstah nekaj zvezdnikov svetovnega nogometa, najbolj zveneče ime, ob poškodovanem zvezdniku Radamelu Falcau, je vezist madridskega Reala James Rodríguez.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA James Rodriguez Kolumbija ZDA Kako polularen je najboljši strelec preteklega mundiala v Braziliji, smo lahko videli tudi na petkovem prijateljskem obračunu med Kolumbijo in ZDA, ki se je odvil v zahodnem Londonu. Po koncu obračuna so številni navijači stekli na zelenico in želeli avtogram, stisk roke, ali objem s strani Jamesa Rodrígueza. Slednjega so z igrišča spravili šele varnostniki, ki so morali umiriti kolumbijske privržence.

Foto: EPA James Rodriguez Kolumbija ZDA

Na stadionu Craven Cottage, domovanju Fulhama, so Južnoameričani uspeli slaviti po preobratu (2:1), potem ko je Američane v vodstvo z enajstmetrovke v deseti minuti popeljal Jozy Altidore. V 60. minuti je izenačil Carlos Bacca, zmago kolumbijski četi pa je v 87. minuti zagotovil Téofilo Gutiérrez.

V Stožicah bolj umirjeno

Takšnega sprejema kot v Londonu se Kolumbijci, ki so si v soboto ogledali tudi polfinale zaključnega teniškega mastersa med Rogerjem Federerjem in Stanom Wawrinko, ne morejo nadejati. Kljub temu pa bo po tekmi ob mešani coni stožiškega objekta najbrž veliko lovcev na avtograme in fotografije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.