Včeraj na večerji z Dirkom, danes Luka ne bo igral

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik se sooča z zdravstvenimi težavami.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks bodo v noči na četrtek gostili Houston Rockets. Teksaški obračun bo izpustil Luka Dončić, razlog so bolečine v desnem gležnju. Novico so na družbenih omrežjih potrdili tudi Mavericks.

Poleg Ljubljančana bodo proti Raketam manjkali še Dāvis Bertāns z otečenim desnim kolenom, Tim Hardaway Jr. z načetim levim stopalom in Theo Pinson s poškodovanim prstom.

Dončić se je v torek zvečer skupaj z Dirkom Nowitzkim v okviru aktivnosti navijaške fundacije Dallasa srečal z izbranimi privrženci moštva Mavs in si v sproščenem vzdušju privoščil večerjo.

V noči na sredo bo od Slovencev tako na parketu le Goran Dragić. Izkušeni organizator igre bo z Brooklyn Nets gostoval pri Memphis Grizzlies.

NBA Jeleni v bitki za Vzhod pregnali Bike

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.