Vdrla na igrišče, aretirana z nasmehom

Foto: Epa vdor na igrišče Belgija Finska St. Peterburg Euro 2020 Foto: Epa vdor na igrišče Belgija Finska St. Peterburg Euro 2020 Foto: Epa vdor na igrišče Belgija Finska St. Peterburg Euro 2020 Foto: Epa vdor na igrišče Belgija Finska St. Peterburg Euro 2020 Foto: Epa vdor na igrišče Belgija Finska St. Peterburg Euro 2020 Foto: Epa vdor na igrišče Belgija Finska St. Peterburg Euro 2020
Ob koncu srečanja v St. Peterburgu se je zgodil manjši incident.
Oglej si celoten članek

V tretjem kolu skupine B sta se v ruski metropoli udarili Finska in Belgija. Slednja je bila pričakovano uspešnejša (2:0) in osvojila prvo mesto.

Tik pred koncem obračuna na stadionu Krestovski pa je prišlo do krajše prekinitve. A ne zaradi kakšnega nogometnega vložka.

Na zelenico je namreč pritekla mlada ženska in na navdušenje gledalcev prišla vse do osrčja igralnega polja. Tam so jo zgrabili varnostniki in jo odpeljali v pripor. A tudi to ni izbrisalo nasmeha z ustnic drzne mladenke.

V predtekmovalni skupini B je slavila Belgija s popolnim izkupičkom, drugo mesto si je priigrala Danska, tretje Finska, Rusija pa se je že poslovila od turnirja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.