Več od Messija zasluži samo Eto'o

Foto: EPA
Foto: EPA
Skrivnostna klavzula v pogodbi Lionela Messija predvideva, da se honorar Argentinca poveča z vsako osvojeno lovoriko. Plača nogometaša Barcelone potemtakem znaša 18 milijonov evrov, kar ga na lestvici najbolje plačanih igralcev uvršča na drugo mesto.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je drugi najbolje plačani nogometaš na svetu, takoj za Samuelom Eto'ojem. V Argentinčevi pogodbi je klavzula, ki Messiju ob vsaki osvojeni lovoriki zagotavlja večjo količino denarja. Barcelona je pod vodstvom Pepa Guardiole osvojila 14 lovorik, s tem pa je letni prihodek prvega zvezdnika katalonskega kluba narasel na 18 milijonov evrov.

Foto: EPA lionel messi barcelona Neimenovani viri so za španski As.com potrdili, da bo Messi od podpisu nove pogodbe, ki bo že šesta od leta 2005, prejel še večji bonus. Takrat se bo izkazalo, ali lahko Argentinec na lestvici najbolje plačanih nogometašev prehiti Samuela Eto'oja, ki po selitvi iz Interja v ruski Anži letno prejme 20 milijonov evrov. ''Messi zasluži toliko, kolikor naredi za klub na zelenici,'' so sporočili iz tabora Barcelone, kjer se zavedajo, da je vrednost Argentinca neprecenljiva. Odkupna klavzula za Lionela Messija znaša kar 250 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.