Več sto kilometrov za Kopitarjev avtogram

Foto: AK11/Twitter
Foto: AK11/Twitter
Slovenskega zvezdnika je na turnirju v Minsku obiskal eden njegovih največjih navijačev.
Oglej si celoten članek

Hokejska reprezentanca Slovenije bo v nedeljskem dvoboju z Belorusijo odločala o potniku na olimpijske igre 2018 v južnokorejskem PyeongChangu.

Pred obračunom z gostitelji je slovenskega asa Anžeta Kopitarja v Minsku obiskal prav poseben gost, ruski navijač Dmitry iz St. Peterburga.

"Najbrž eden mojih največjih navijačev. Iz St. Peterburga v Minsk samo, da bi dobil avtogram," je na družbenem omrežju zapisal Kopitar in priložil fotografijo z Dmitryjem in njegovo soprogo.

Najkrajša cestna pot od St. Peterburga do Minska pelje prek Pskova blizu rusko-estonske meje in nato prek Polatska proti Minsku. Pot je dolga skoraj 800 kilometrov. Razdalja poti po glavni avtocesti prek Vitebska pa nanese še nekaj dodatnih kilometrov. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.