Večni derbiji Olimpije in Maribora

Foto: Žurnal24 Foto: Nino Verdnik pridigar mejač andjelković anđelković mezga mertelj viler bačinović rejčević ili Foto: Žurnal24 Viole navijači navijaci tribuna Maribor bakla bakle Foto: Žurnal24 Dragons Foto: Žurnal24 Armin Bacinovic Maribor Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 dragons_olimpija_sps Foto: Žurnal24 Dalibor Radujko
Maribor in Olimpija sta se prvič pomerila v sezoni 1962/63 v drugi zvezni ligi nekdanje Jugoslavije. Rezultat je bil 1:1. Še več podatkov izveste v fotogaleriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.