Velenjčani do druge zmage

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Rokometaši velenjskega Gorenja so v tekmi 3. kroga evropskega pokala EHF v gosteh premagali Pfadi Winterthur s 35:26 (16:12) in dosegli drugo zmago v tekmovanju.
Oglej si celoten članek

Velenjski rokometaši so dosegli pomembno zmago v boju za napredovanje v tem evropskem pokalu. Izbranci Ivana Vajdla so imeli od prve do zadnje minute vajeti v svojih rokah in zanesljivo odpravili švicarsko zasedbo, v kateri tudi tokrat ni bilo Slovenca Dina Bajrama.

Velenjčani so vse od začetka narekovali ritem in po desetih minutah vodili s 5:3. Dobro nadaljevanje je vodstvo slovenske zasedbe zgolj še večalo, po 20 minutah so, denimo, gosti vodili z 12:6.

Čeprav so domači do konca polčasa malce znižali zaostanek, pa so igralci Gorenja v drugem delu spet pokazali, da so kakovostnejša ekipa, v 48. minuti so povedli z 29:21, pet minut pozneje pa vodili z zanesljivih 31:24, kar je zadostovalo za mirno končnico.

Pri Gorenju je prednjačil Staš Skube z 12 zadetki, pri Winterthurju pa jih je Kevin Jud dosegel pol manj.

Pfadi Winterthur : Gorenje Velenje 26:35 (12:16)

Nedelja ob 16.15:
Haslum - HSV Hamburg

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.