Veleslalom bo v nedeljo, Tina v Garmish

Foto: Žurnal24 Malce neobičajno, a vseeno: Mateja Robnik bi startala kot prva Slovenka. (Foto:
Organizatorji so zaradi slabih vremenskih razmer odpovedali ženski veleslalom za svetovni pokal alpskih smučark v nemškem Zwieslu in ga prestavili na nedeljo: prva vožnja ob 9:15, druga ob 12:15.
Oglej si celoten članek

Na startni listi so bile sicer med 54 tekmovalkami tudi tri Slovenke. Mateja Robnik bi imela številko 35, Ana Drev 36 in Katarina Lavtar 50. Tina Maze je zaradi bolečin v stegnu že zapustila prizorišče tekem svetovnega pokala v Zwieslu. 

Mazejeva je v petek opravila z vsemi zdravniškimi pregledi in po dogovoru z zdravniki dobila blokado. Tina se danes počuti že bolje in bo jutri odpotovala v Garmisch-Partenkirchen, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.