Veleslalomska kraljica morala znova pod nož

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tessa Worley znova prestala operacijo.
Oglej si celoten članek

Francoska alpska smučarka Tessa Worley, dvakratna veleslalomska svetovna prvakinja, je prestala še eno operacijo desnega kolena, je danes sporočila francoska smučarska zveza.

Foto: EPA Tessa Worley veleslalom Kronplatz

Francozinja je prestala artroskopijo kolenskega sklepa in zdaj upa, da je koleno ne bo več oviralo pri smučanju. Z zveze so sporočili še, da bo Worleyjeva hitro začela rehabilitacijo, kdaj točno se bo vrnila na bele strmine, pa še ni znano.

Tridesetletna smučarka, ki je na letošnjem uvodu sezone v Söldnu osvojila tretje mesto v veleslalomu, si je decembra 2018 poškodovala koleno in zaradi tega izpustila nekaj tekem lanske sezone, aprila 2019 pa je prestala operacijo meniskusa.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.