Velik tekmec Prevca ob nastope v Zakopanah

Foto: EPA
Foto: EPA
Četrti v skupnem seštevku izpušča tekme na Poljskem.
Oglej si celoten članek

Najboljšega avstrijskega smučarskega skakalca v tej zimi, Stefana Krafta, ne bo na prihajajočih tekmah svetovnega pokala v poljskih Zakopanah. Kraft se je zaradi zdravstvenih težav in vnetja dihal že prej odločil, da bo izpustil sobotno ekipno tekmo, danes pa se je odpovedal še nedeljski posamični.

Kraft je v skupnem seštevku svetovnega pokala na četrtem mestu s 640 točkami, s čimer je najbližji zasledovalec tretjeuvrščenega Domna Prevca (751). Na prvih dveh mestih bosta konec tedna v Zakopanah začela domači adut Kamil Stoch (833) in Norvežan Daniel Andre Tande (767).

Iz avstrijske reprezentance so sporočili, da bo Kraft spet v karavani za naslednje tekme v nemškem Willingenu naslednji konec tedna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:09 20. Januar 2017.

    Kdaj boste na tapeto vzeli njegov doskok oz. poltelemark oz. igranje telemarka 1m po doskoku , sploh pa v drugi …

  • 17:49 20. Januar 2017.

    Kvalifikacije - prenos na Eurosport 1, "nacionalka" pa raje prenaša hrčke in Nemce,Hvala RTV Slo-ni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.