Velik udarec pred finalom

Foto: EPA Miloš Raonić
Slaba novica za Kanadčane.
Oglej si celoten članek

Kanadski teniški igralec Miloš Raonić zaradi poškodbe hrbta ne bo mogel pomagati svoji reprezentanci na finalnem turnirju Davisovega pokala v Madridu, ki bo med 18. in 24. novembrom, je danes potrdila kanadska zveza.

"Težko je in zelo sem razočaran, ker ne bom mogel zastopati svoje države na Davisovem pokalu. Tako kot že celo letošnje leto me je ponovno zdravje pustilo na cedilu. Vzel si bom potreben čas, da se pozdravim in veselim se, da bom prihodnjo sezono zopet na igrišču," je v uradni izjavi za zvezo dejal 31. igralec sveta Raonić.

V reprezentanci ga bo zamenjal Brayden Schnur, 94. igralec sveta, sicer pa bodo Kanado zastopali še Denis Shapovalov, Felix Auger-Aliassime in Vasek Pospisil.

Naslov bo branila Hrvaška.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.