Velik udarec za Inter, takšno je stanje Handanovića

Foto: Epa samir handanović
Milanski nogometni velikan se bo začasno moral znajti brez Samirja Handanovića.
Oglej si celoten članek

Nekdanji vratar slovenske nogometne reprezentance in kapetan italijanskega prvoligaša Interja Samir Handanović je opravil rentgenski pregled po poškodbi leve dlani na treningu, ki je pokazal, da si je zlomil mezinec.

V taboru milanskega kluba so še zapisali, da bodo dnevno spremljali njegovo okrevanje in se sproti odločali o tem, kdaj se bo vrnil.

Handanović je sicer že v minulem krogu italijanskega prvenstva serie A v Vidmu proti Udineseju (2:0) zaradi poškodbe na treningu prisilno počival. V vratih ga je zamenjal Daniele Padelli.

Pri Interju so v skrbeh, saj 35-letnega Slovenca s svojo ekipo v nedeljo čaka mestni derbi proti Milanu.

Handanovć bi po neuradnih napovedih lahko počival tudi do štiri tedne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.