Velik udarec za LeBrona in kolege

Foto: Epa
Foto: Epa
Nanj ne bodo računali.
Oglej si celoten članek

Košarkarski zvezdnik Anthony Davis še vsaj štiri tedne ne bo mogel pomagati svoji ekipi, prvakom lige NBA Los Angeles Lakers. Sedemindvajsetletnik ima že nekaj časa težave z Ahilovo tetivo, prejšnjo nedeljo pa se je na tekmi z Denverjem stanje s poškodbo še poslabšalo. V klubu ne želijo tvegati, tako da bo Davis vsaj en mesec počival, poroča AFP.

"Rentgen ni pokazal strukturne škode, a zdravniki so svetovali, da je bolje nekaj časa počakati, da se poškodba zaceli. Štiri tedne nanj ne bom računal," je dejal trener Jezernikov Frank Vogel. Lakers so v četrtek z 98:109 doma izgubili proti Brooklynu, ki je igral brez Kevina Duranta. Ta ima podobne težave kot Davis.

Foto: Epa butler davis

Davis, ki je lani decembra za 190 milijonov dolarjev podpisal novo petletno pogodbo, je letos na tekmo povprečno dosegel 22,5 točke in zbral 8,4 skoka. Številki sta manjši od pričakovanj, kar bi lahko bila tudi posledica poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.