Velik udarec za ligo Ebel

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL Medveščak Zagreb Tilia Olimpija EBEL ice fever zagreb arena
Umika se dolgoletni glavni pokrovitelj tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Po 17 letih se iz avstrijske elitne hokejske lige Ebel, kjer so dolgo uspešno nastopali tudi hokejisti Jesenic in Olimpije, umika glavni sponzor Erste Bank, je za avstrijsko tiskovno agencijo potrdil poslovodja tekmovanja Christian Feichtinger.

"Vesel sem, da smo imeli tako dolgo ob sebi takšnega partnerja, kot je Erste Bank, saj smo ligo na ta način lahko pripeljali do točke, kjer je. Zdaj moramo zavihati rokave in poiskati nove partnerje," je dejal Feichtinger, ki bo iskal tudi novega televizijskega partnerja, saj se zdajšnjemu Servus TV s sezono 2019/20 prav tako izteče pogodba.

Bolj zaskrbljeni so na zvezi, kjer je Erste Bank prav tako glavni pokrovitelj, pogodbe pa so časovno usklajene z ligo. Na zvezi zato načrtujejo nove pogovore z zdajšnjimi pokrovitelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.