Velik udarec za prireditelje

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljši teniški igralec na lestvici ATP, Srb Novak Đoković, ne bo nastopil na bližnjem turnirju v Pekingu, ki bo na sporedu med 3. in 9. oktobrom.
Oglej si celoten članek

"Razočaran sem, saj bom izpustil enega svojih najbolj priljubljenih turnirjev. Še vedno sem v obdobju rehabilitacije, zdravniki pa so mi odsvetovali nastop v Pekingu," je med drugim dejal 12-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam.

Đoković je v lanskem finalu premagal Španca Rafaela Nadala, v tem trenutku pa še ni jasno ali bo nastopil na turnirju serije masters v Šanghaju, ki bo na sporedu med 10. in 16. oktobrom.

China Open, uradno ime teniškega turnirja serije 500 v Pekingu, je eno najuspešnejših lovišč prvega igralca sveta, ki je v zadnjih sedmih letih osvojil kar šest lovorik. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.