Velik udarec za PSG v Ligi prvakov

Foto: Epa
Foto: Epa
V spektakel z Bayernom Parižani brez prvega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni zvezdnik Kylian Mbappe, član pariškega Paris Saint-Germaina, zaradi poškodbe, podkožne krvavitve, ne bo igral v ligi prvakov proti Bayernu iz Münchnu 14. februarja v Parizu, je sporočil klub iz francoske prestolnice. Zaradi poškodbe prvi strelec svetovnega prvenstva iz konca lanskega leta ne bo igral vsaj tri tedne.

Mbappe se je poškodoval v 21. krogu domačega prvenstva, ko je sinoči igral v gosteh in z 1:3 premagal Montpellier. Igro je zapustil v 21. minuti, današnji podrobnejši pregled pa je potrdil, da vsaj tri tedne ne bo mogel igrati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.