Velik udarec za tenis, Federer nagovoril navijače

Foto: Epa roger federer
Legendarni tenisač je športno javnost obvestil o načrtih za sezono 2020.
Oglej si celoten članek

Švicarski teniški as Roger Federer je danes prek družbenih omrežij objavil, da bo izpustil celotno sezono 2020 in se osredotočil na dobro pripravo za prihodnje leto. Razlog je nova artroskopska operacija desnega kolena, na katero je šel pred tedni, je zapisal 38-letni Federer v pismu navijačem.

Rekorder po številu zmag na turnirjih za veliki slam je v izjavi na Twitterju zapisal: "Vzel si bom potreben čas, da bom dobro okreval in se na igrišča vrnil 100-odstotno pripravljen na najvišji ravni."

"Pogrešal bom svoje navijače in turnejo ATP, vendar pa se že zdaj veselim, da se bomo spet videli na začetku sezone 2021," je še zapisal po Forbesu najbolje plačan športnik tega leta.

Federer bo prihodnje leto dopolnil že 40 let, vendar o upokojitvi, vsaj za zdaj, še ne razmišlja.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.