Velika Barcelona se je odločila za spremembo grba

Foto: Profimedia
Vodstvo Barcelone se je odločilo, da spremeni znameniti klubski grb. Sama oblika grba se sicer ne bo zamenjala, velika pozornost pa bo namenjena detajlom grba.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Barcelona se je odločil, da spremeni svoj grb. Do odločitve je prišlo po sestanku vodstva, kjer se je večina strinjala s predlogom.

Sama oblika grba se sicer ne bo zamenjala, drugačni pa bodo sami detajli na njem.

V osrednjem delu grba na rumenem polju tako ne bo več kratice FCB, prav tako je tudi izginila črna okvirna črta iz notranjosti, tako da se zdaj rumena barva direktno preliva v ostale barve.

Po novem v grbu tudi ne bo več štirih modrih in treh rdečih linij, temveč bo to razmerje tri proti dva.

V klubu so razložili, da naj bi se s svojo odločitvijo modernizirali, saj naj bi tako žoga v grbu prišla bolj do izraza, kot simbol Barceloninega prepoznavnega načina igre.

Barcelonin grb se je tekom zgodovine že spreminjal, novi grb pa bo na športni opremi od sezone 2019/20 dalje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:45 28. September 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.