Velika čast za Jana Oblaka

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski reprezentančni vratar se je znašel v izbrani družbi.
Oglej si celoten članek

Atlético Madrid je pred začetkom letošnje sezone močno prevetril svojo zasedbo. Odšli so nekateri pomembni akterji moštva in trener Diego Simeone mora na novo postaviti hrbtenico ekipe.

Madridčani bodo prvenstveno sezono začeli v nedeljo zvečer s tekmo na domačem stadionu proti mestnemu tekmecu Getafeju, eden večjih adutov "colchonerosov" bo slovenski vratar Jan Oblak.

La Liga Še ena slaba novica za Barcelono

Slednji bo imel v prihodnosti še bolj odgovorno nalogo kot doslej. Atlético je namreč imenoval kapetane za prihajajočo sezono, med njimi pa je tudi Škofjeločan.

Prvi kapetan bo še naprej vezist Koke, njegov prvi namestnik pa bo prav Oblak. Šestindvajsetletni Slovenec bo letos začel svojo šesto sezono pri Atléticu.

Za Oblakom bosta kapetanova namestnika še branilec José María Giménez in vezist Saúl Ñíguez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.