Velika okrepitev za slovenskega prvoligaša

Foto: ND Gorica
Foto: ND Gorica
Slovenski nogometni prvoligaš Gorica je po težavah s poškodbami bočnih nogometašev kader okrepil z izkušenim Denisom Klinarjem, so sporočili iz kluba. Tridesetletnik se je dogovoril za pogodbo do konca sezone.
Oglej si celoten članek

Klinar v Gorico prihaja kot prost igralec, potem ko je januarja prekinil sodelovanje s špansko Leoneso. Sicer pa je poklicno pot začel pri velenjskem Rudarju, igral pa tudi za ljubljansko Olimpijo, Akademio Puskas in Maribor.

"Mislim, da je ekipni cilj obstanek v ligi brez dodatnih kvalifikacij, kar si klub s tradicijo in zgodovino tudi zasluži. Na dolgi rok pa je težko predvideti," je za klubsko spletno stran povedal Klinar, ki pravi, da kljub temu, da je bil pol leta brez kluba, pripravljenost ni vprašljiva.

"Po poškodbi Jana Andrejašiča je nastala vrzel na položaju desnega, po možnosti tudi levega bočnega branilca, ampak Denis nam te luknje lahko pomaga zakrpati. Glede njega samega ne gre izgubljati besed. Veliko je v karieri dal skozi, veliko lahko pomeni tudi za našo slačilnico. Poznam ga že dlje časa, gre za preprostega fanta, ki je fizično zelo sposoben. Znašel se je v situaciji, ko se mu določene zadeve v tujini niso 'poklopile', na domači sceni je odbil določene ponudbe, tako da smo zelo zadovoljni, da se je pridružil Gorici," pa je dejal športni direktor Admir Kršić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.