Velika vrnitev Reala, odločitev bo padla v Carigradu

Foto: Epa
Foto: Epa
V Madridu je bila odigrana napeta tekma četrtfinala košarkarske Evrolige.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je po zaostanku z 2:0 v zmagah, kljub težavam s poškodbami, še drugič zapored na svojem parketu ugnal Anadolu Efes (82:76) in izsilil peto tekmo, ki bo prihodnji teden v Carigradu.

Po prvem polčasu je bolje kazalo Turkom, ki so vodili za enajst točk. V zadnji četrtini je Real uprizoril preobrat in v končnici obdržal prednost.

Junak srečanja je bil komaj devetnajstletni Usman Garuba, v statistiko je vpisal 23 točk in 12 skokov. Jaycee Carroll je za zmagovalce dodal 20 točk. Za Efes je Rodrigue Beaubois dosegel 23 točk, Shane Larkin pa 22 točk in osem asistenc.

EuroBasket 2022 Dončića takoj po žrebu zbodel Dirk Nowitzki

Evroliga, četrtfinale (četrte tekme):

Real Madrid - Anadolu Efes 82:76 (19:13, 17:34, 21:19, 25:10)  /2:2/
Garuba (12 sk) 23, Carroll 20; Beaubois 23, Larkin (8 as) 22.

PETEK:
Zenit St. Peterburg - Barcelona  /1:2/
Bayern München - Olimpia Milano  /1:2/

/X:Y/ - izid v zmagah; igrajo na tri zmage
*CSKA Moskva je že uvrščen na Final4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.