Velika vrzel v Kekovi ekipi

Foto: Epa matjaž kek
Matjaž Kek, nekdanji slovenski nogometni selektor, zdaj pa trener hrvaškega prvaka Rijeke, je izgubil pomembnega igralca.
Oglej si celoten članek

Klub je zapustil nekdanji švicarski reprezentančni napadalec Mario Gavranović, ki je imel eno glavnih vlog pri osvojitvi zgodovinskega naslova državnega prvaka v lanski sezoni. Gavranović je postal član zagrebškega Dinama.

Novico, da je Švicar okrepil Dinamo brez odškodnine, je potrdil športni direktor Rijeke Srećko Juričić, ki je dodal, da je njegov klub v zameno za Gavranovića dobil v last mladega Domagoja Pavičića. Ta je v iz Dinama v Rijeko prišel že pred začetkom sezone, a je na Rujevici igral kot posojen igralec.

"Dinamo je Gavranovića želel že v poletnem prestopnem roku, a prestopa zaradi evropskih tekem nismo dovolili. Nove pogodbe Mario ni želel podpisati, ker ni prišla nobena druga ponudba, smo ga morali pustiti v Zagreb," je dejal Juričić.

Gavranović, ki je za Švico na 11 tekmah dosegel štiri gole, je profesionalno kariero začel pri Luganu, nekaj časa preživel v Nemčiji pri Schalkeju in Mainzu, na Reko je leta 2016 prestopil iz Züricha.

Foto: EPA Mario Gavranović

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.