Velikan želi mladega nogometaša, Real zanj zahteva 60 milijonov

Foto: Profimedia Achraf Hakimi
Pri madridskem klubu so navili ceno.
Oglej si celoten članek

Bavarski velikan Bayern si v svoje vrste želi pripeljati 21-letnega branilca Achrafa Hakimija, ki kot posojeni nogometaš madridskega Reala brani barve Borussie Dortmund. Po prej sklenjenem dogovoru naj bi se Maročan po dvoletni posoji sicer vrnil v Madrid, kjer pa ima prednost na desnem boku še vedno Dani Carvajal, Hakimiju pa ne diši sedenje na klopi. 

Po pisanju Asa bo Bayern Hakimiju ponudil letno plačo med šestimi in sedmimi milijoni evrov, enaindvajsetletnik pa je Realu zdaj že sporočil, da ne misli pristati na vlogo Carvajalove zamenjave. 

Kraljevi klub se sicer ne namerva zlahka odreči Maročanu, ki mu pogodba poteče šele leta 2023, zato bo zanj zahteval 60 milijonov. Poleg Bayerna se za igralca zanimata tudi Manchester United in Inter.

Pred selitvijo v Dortmund je Hakimi odigral 17 tekem za Real, na še ne polni dvoletni posoji pa je vknjižil kar 71 tekem in 12 zadetkov. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.