Velikani so že na lovu

Foto: Žurnal24 Urugvaj je s pomočjo "Božje roke" Luisa Suareza izločil Gano. (Foto: Reuters)
Osem tekem pred koncem svetovnega prvenstva lahko že ocenimo predstave večine igralcev.
Oglej si celoten članek

Nemški virtuoz Mesut Özil in urugvajski zvezdnik Luis Suárez sta si z igrami na svetovnem prvenstvu (SP) pošteno zvišala ceno. Oba sta se znašla na seznamu želja evropskih velikanov. Pri Werderju in Ajaxu pa si že manejo roke.

Barcelona na lovu
Za Özila naj bi se najbolj ogrela Barcelona, za njegove storitve pa naj bi se zanimali tudi pri evropskem prvaku Interju. Za zdaj so bili pri katalonskem velikanu konkretnejši; v Bremen so zanj pripravljeni poslati Aliaksandra Hleba in branilca Henriqueja.

Foto: Žurnal24 Angleži bi Suáreza
Suáreza naj bi medtem že nekaj časa spremljali pri Manchestru Unitedu, zanj pa so se ogreli tudi pri Tottenhamu. V zadnjih dneh se je med zainteresiranimi klubi znašel tudi Juventus, ki ima v naslednji sezoni smele cilje.

Blestita Fabiano in Villa
Med posamezniki sta svojo kakovost potrdila Španec David Villa in Brazilec Luís Fabiano. Prvi, ki je že pred prvenstvom prestopil k Barceloni, je na SP zabil štiri gole. Enega manj je dal Fabiano, tudi on pa bo pred novo sezono menjal delodajalca. Znano je, da ga v zadnjih tednih lovi Milan.

CR in Rooney za pozabo
Največji razočaranji turnirja sta zagotovo Cristiano Ronaldo in Wayne Rooney. Nekdanja soigralca pri Manchestru Unitedu sta bila daleč od svoje klubske forme in sta že preteklost SP. Rooney je Južnoafriško republiko zapustil celo brez doseženega gola (v prejšnji sezoni jih je za svoj klub v vseh tekmovanjih zabil kar 34), Ronaldo pa je edinega dosegel proti Severni Koreji, ki so ji jih Portugalci nasuli kar sedem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.