Velikega Rogličevega rivala zbil avtomobil

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Quintano je med treningom zbil voznik avtomobila.
Oglej si celoten članek

Kolumbijskega kolesarskega zvezdnika Naira Quintano je med treningom v domačem mestu Motavita zbil voznik z avtomobilom, a je Kolumbijec na srečo dobil le nekaj prask in odrgnin, poročajo lokalni mediji.

Novico o smoli 30-letnika je prvi sporočil županov urad mesta Motavita, ki je na družbenih omrežjih objavil fotografijo obtolčenega kolesarja, ki sedi na stolčku ob cesti. Quintana se je pritoževal nad bolečinami v kolenu in zaradi okrvavljenega komolca.

Krivec za trčenje je bil voznik avtomobila. Po trčenju je skušal pobegniti s kraja nesreče, a so to preprečili ostali člani Quintanove ekipe. Kolesarja, zmagovalca Gira 2014 in Vuelte 2016, so pozneje odpeljali na njegov dom v Boyaci, kjer je dobil zdravniško pomoč.

Quintana se v domačem okolju pripravlja na avgustovsko oživitev kolesarskega dogajanja po svetu. Preden je novi koronavirus dodobra premešal načrte kolesarjem, je bil Quintana zelo uspešen v sezoni 2020, dobil je tudi zadnjo izpeljano etapo dirke Pariz - Nica, ki so jo potem 14. marca predčasno končali, to pa je bilo tudi zadnje predkoronsko veliko kolesarsko tekmovanje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.