Veliki junak Eura z grdo poškodbo že zaključil sezono

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Chiesa si je strgal križno vez.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Juventusa Federico Chiesa si je na tekmi italijanskega nogometnega prvenstva proti Romi strgal križno vez v levem kolenu, poročajo tuje agencije, med njimi tudi hrvaška Hina. Sezona je tako za 24-letnega krilnega nogometaša najverjetneje končana.

Torinski velikan je v objavi za javnost zapisal, da so podrobni pregledi v jutranjih urah današnjega dne razkrili strgano križno vez, zaradi česar mora 24-letnik na operacijo.

Foto: Profimedia Federico Chiesa

Pri tovrstnih poškodbah okrevanje traja tudi več kot pol leta, a iz kluba niso sporočili, kako dolgo bo nogometaš odsoten z zelenic. Zelo malo je verjetno, da ga bomo v letošnji sezoni še videli.

Chiesa se je poškodoval v 32. minuti derbija proti Romi, ki ga je Juventus dobil s 4:3 po zaostanku z 1:3 ter preobratu v zadnjih 20 minutah.

Foto: Profimedia Federico Chiesa

Chiesa je v tej sezoni za staro damo na 18 tekmah v vseh tekmovanjih dosegel štiri gole in štiri podaje, za reprezentanco, s katero je lani poleti osvojil naslov evropskih prvakov, pa je v karieri odigral 37 tekem in vpisal štiri gole.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:10 11. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.