Veliki košarkarski zvezdnik zapustil Cedevito Olimpijo

Foto: Cedevita Olimpija/Jurij Kodrun
Foto: Cedevita Olimpija/Jurij Kodrun
Srbski reprezentant je po vsega eni sezoni zapustil Cedevito Olimpijo.
Oglej si celoten članek

Po zaključku prve sezone skupnega sodelovanja sta se Cedevita Olimpija in Marko Simonović dogovorila, da ne podaljšata sodelovanja v sezoni 2020/21, so danes sporočili iz ljubljanskega košarkarskega kluba.

Simonović, sicer reprezentant Srbije na svetovnem prvenstvu v Španiji 2014 in poletnih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru 2016, kjer je Srbija osvojila drugo mesto, je v dresu ljubljanske ekipe v minuli sezoni zaigral na desetih tekmah evropskega pokala in 19 tekmah lige Aba.

Foto: Profimedia Marko Simonović

V evropskem pokalu je povprečno v 22 minutah dosegal 10,2 točke, 3,9 skoke in 1,1 podaje, v regionalnem tekmovanju pa v 26,7 minute 10,4 točke, 3,9 skoke in 0,6 podaje na tekmo.

Konec februarja se je Simonović kot posojeni košarkar podal v Malago k Unicaji, kjer trenutno nastopa v zaključnem delu španskega prvenstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.